Termeni si Conditii RentAZ


Termeni si Conditii RentAZ


IMPORTANT!        Termenii si Conditiile sunt disponibile pentru moment numai in limba ROMANA. In cazul in care folositi alta limba va rugam sa va asigurati ca ati tradus si inteles corect termenii si conditiile acestui site


Termeni si Conditii RentAZ.ro

Termeni si conditii de utilizare a website-ului rentaz.ro

Administrarea website-ului rentaz.ro (denumit in continuare site) il are S.C. Cube Development SRL (denumit in continuare operatorul) persoana juridica romana, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/532/2016 avand CUI 35431324 si adresa de contact web@ptGym.ro.

Prezenta sectiune contine Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului de catre utilizator.

Prin Utilizator se intelege orice persoana fizica cu capacitate de exercitiu deplina si/sau orice persoana juridica care utilizeaza serviciile furnizate prin intermediul site-ului.

Prin acordul asupra termenilor si conditiilor, utilizatorul confirma si garanteaza ca are varsta peste 18 ani si capacitate de exercitiu deplina, iar in cazul persoanelor juridice ca persoana juridica exista si functioneaza in conditiile legii, iar persoanele fizice care utilizeaza site-ul in numele persoanei juridice sunt persoane autorizate in conditiile legii sa reprezinte persoana juridica in acest scop.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul este de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos (denumiti in continuare termeni si conditii). Acceptarea este neconditionata. Prin utilizarea site-ului se intelege si confirmati acceptarea termenilor si conditiilor, incepand cu momentul respectiv. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului, va rugam sa nu continuati utilizarea site-ului.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare, modificari care vor afisate in sectiunea de termeni si conditii – modificari. Modificarile termenilor si conditiilor sunt de imediata aplicare daca nu se precizeaza un alt termen de intrare in vigoare in sectiunea modificari. Daca nu sunteti de acord cu termenii modificati si conditiile modificate, va rugam sa incetati utilizarea site-ului. Continuarea utilizarii site-ului dupa afisarea modificarilor de imediata aplicare a termenilor si conditiilor sau dupa expirarea termenului precizat in sectiunea modificari in cazul modificarilor care nu sunt de imediata aplicare, reprezinta acordul utilizatorului cu privire la aceste modificari.

Serviciile operatorului sunt variate si este posibil ca pentru unele servicii sa se aplice termeni si conditii suplimentare ce sunt afisate pentru serviciile respective. In cazul acestor servicii, utilizarea acestor servicii se va face si cu respectarea acestor termeni si conditii suplimentare care fac parte din acordul utilizatorului.

Operatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre utilizator in cazul nerespectarii termenilor si conditiilor sau in cazul unui comportament necorespunzator.

Operatorul si partenerii sai comerciali sunt detinatorii continutului site-ului (cum ar fi, dar fara a se limita: grafica, aplicatii, date si informatii, etc.) fiind protejat de legislatia privind drepturile de autor.

Utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nici o atingere prin orice actiune, incluzand dar a fara a se limita la actiuni de reproducere, distribuire totala sau partiala, copiere, trasnsmitere, afisare, publicare in orice forma a continutului si graficii site-ului, crearea unor materiale folosind continutul si forma site-ului, preluarea de date si/sau a oricaror date de pe site, sub sanctiunile prevazute de legi.

Prin intermediul site-ului, utilizatorul poate incarca spre afisare continut video cu respectarea instructiunilor tehnice indicate pentru acest serviciu. Prin utilizarea acestui serviciu, utilizatorul intelege si este de acord ca operatorul si partenerii sai comerciali au drept de folosinta neexclusiv, nelimitat si gratuit si este de acord ca operatorul si partenerii sai comerciali sa foloseasca continutul video pentru afisare publica, stocare, comunicare, distribuire.

Daca incarcarea continutului video se face printr-un canal YOUTUBE, utilizatorul intelege si este de acord ca afisarea acestuia se face in termenii si conditiile YOUTUBE.

Daca in continutul video apar persoane sub 18 ani, confirmati si garantati ca aveti acordul reprezentantului lor legal de a utiliza continutul video, de a-l incarca si de a-l pune la dispozitie operatorului in conditiile de mai sus.

Continutul video poate fi sters de catre utilizator prin folosirea codului de stergere ce este primit de catre utilizator. Va rugam sa pastrati codul de stergere intrucat in cazul in care il pierdeti sau il uitati acest cod nu se mai poate obtine, utilizatorul fiind singurul care il cunoaste.

Pentru continutul video incarcat de utilizator, responsabilitatea revine in exclusivitate utilizatorului care l-a incarcat, operatorul si partenerii sai comerciali declinandu-si in mod expres orice raspundere pentru veridicitatea si actualitatea informatiilor cuprinse in continutul incarcat de utilizator si pentru eventuale prejudicii suferite ca urmare a unor decizii bazate pe continutul incarcat sau ca urmare a incalcarii drepturilor de autor asupra continutului incarcat de utilizator.

Operatorul isi rezerva dreptul de a sterge continutul video al unui utilizator in cazul nerespectarii termenilor si conditiilor sau in cazul unui comportament necorespunzator. In aceste cazuri si daca exista date de contact valide comunicate, operatorul instiinteaza utilizatorul printr-o notificare despre masura luata.

In cazul in care operatorul este informat ca in continutul video incarcat de un utilizator exista fragmente muzicale sau opere muzicale protejate de legislatia privind drepturile de autor, operatorul poate interveni asupra continutului video incarcat prin inlaturarea acestora fara insa ca aceasta operatiune sa afecteze restul continutului video. In acest caz, daca exista date de contact valide comunicate, operatorul instiinteaza utilizatorul printr-o notificare despre masura luata.

Pentru utilizarea anumitor servicii poate fi necesara crearea unui cont de utilizare cu respectarea instructiunilor indicate in sectiunea respectiva.

Utilizatorul raspunde exclusiv pentru ceea ce se efectueza in sau prin intermediul contului creat si operatorul isi declina orice raspundere pentru aceste actiuni. Pentru a va proteja contul, pastrati parola confidentiala si semnalati operatorului orice accesare si/sau utilizare neautorizata a contului dvs.

In ceea ce priveste serviciile oferite prin intermediul site-ului putem sa va transmitem anunturi privind aceste servicii, mesaje administrative sau alte asemenea. Utilizatorul poate renunta oricand la aceste comunicari prin folosirea optiunii de renuntare la aceste serviciu atasata mesajului.

Prin intermediul site-ului pot fi afisate in scopul de a ajuta utilizatorul link-uri catre alte website-uri si/sau pagini de internet.

Accesarea si utilizarea acestor link-uri, website-uri si/sau pagini de internet se poate face de utilizator in termenii si conditiile de utilizare a acestora. Operatorul isi declina orice raspundere pentru veridicitatea si actualitatea informatiilor continute de acestea si/sau pentru utilizarea serviciilor oferite de acestea.
Raporteaza un Anunt ACA760

Date Reclamant
Optional


Va rugam sa bifati casuta de mai jos (protectie la spam)